Verzending

Wij versturen al onze zendingen met EMS, om onze uitstekende kwaliteit te waarborgen en voort te zetten in het vervoer van uw bestelling.
EMS beschikt over een zeer betrouwbaar Track en Trace systeem, waardoor u ten allertijde kunt zien waar uw zending zich bevindt en wanneer de geplande afleverdatum is.
In de regel bezorgt EMS uw zending binnen 24 uur nadat het bij ons is opgehaald Uiteraard lukt dit meestal wel, maar niet altijd. Wij vragen Uw begrip hiervoor EMS werkt van maandag t/m vrijdag, zaterdag en zondag werkt dus niet Wij hebben geen invloed op het tijdstip van bezorgen.
Zoals u van ons gewend bent, streven wij naar kwaliteit voor u en uw zending Wanneer U niet thuis bent wanneer EMS uw pakket komt bezorgen, zult u een briefje in de brievenbus vinden en word er een 2e afleverpoging gedaan.
Wanneer u na de 3e afleverpoging nog steeds niet thuis bent word het pakket retour naar ons gestuurd.
Wij zullen het pakket dan opnieuw moeten versturen , wij brengen hiervoor Euro 10.25 in rekening alvorens wij het pakket weer kunnen verzenden.
Wij raden u dan ook aan uw track en trace code te controleren ( deze ontvangt u van ons per email wanneer uw zending is verzonden) .

Verzenden:

€ 0.00 to € 130.00
€ 0.00
€ 130.00 to € 190.00 € 10.00
Boven € 190.00
€ 16.00

Laagste Prijsgarantie!
Veilig betalen via iDEAL PayPal!
30 dagen niet goed, geld terug garantie!