Retourneren

30 dagen niet goed, geld terug garantie!

Wanneer u van laptop-accu-batterij.nl een product ontvangen heeft maar u wilt afzien van de koop, kunt u dit retourneren. In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u als consument een afkoelingsperiode van 30 dagen waarin u het product zonder opgaaf van reden kunt retourneren.

Garantie!

Al onze producten zijn gegarandeerd voor 12 maanden. De garantie-en 'geldig indien de koper heeft de juiste installatie van de batterij in het apparaat en de batterij is omgegaan met correct.
Omdat wij bij laptop-accu-batterij.nl staan voor kwaliteit en service, gaan wij verder en bieden wij u 30 dagen de tijd om eventueel af te zien van de aanschaf van uw product. Bij ons zult u dus nooit genoeg hoeven te nemen met een product waarover u niet tevreden bent.
Indien u het volledige aankoopbedrag terug, dient u het product in orginele staat en verpakking te retourneren. Het product mag niet beschadigd zijn en u dient het pakket op goede en degelijke wijze terug te sturen.
De verzendkosten die door u gemaakt zijn worden niet vergoed bij retourneren.

RMA formulier

Return Merchandise Authorization (RMA) Procedures

Voor elk probleem op een batterij die u bij ons koopt eerst contact met ons. We zullen rekening houden met uw verzoek en wij zullen proberen om het probleem op te lossen. Als het probleem niet kan 'worden opgelost door onze service centrum, zal cre?ren we een RMA-nummer voor je.
  • 1. Contacteer ons om de goedkeuring en RMA te krijgen.
  • 2. Onder RMA buitenkant van de verpakking.
  • 3. Producten moeten worden teruggezonden binnen 30 dagen na de afgifte van RMA

Laagste Prijsgarantie!
Veilig betalen via iDEAL PayPal!
30 dagen niet goed, geld terug garantie!